Her finn du oss

Oslo

I Oslo held vi til i splitter nye Økern Portal, det kanskje mest framtidsretta næringsbygget i landet. Her får du jobbe i eit område som er i stor utvikling, og toppmoderne lokale. Mathallen vår kan by på ei rekke ulike lunsjrestauranter, så her kan du velje mellom asiatisk, italiensk og vegetar – for å nemne noko. Det ligg eit treningsstudio tilknytta Økern Portal, og på toppen av bygget finn du Nord-Europas største takhage med treningsutstyr, løpebane og parsellhage.

 

Slik finn du vegen til oss i Oslo:

Adressa vår er Lørenfaret 1C (Økern Portal). Nærmaste t-banestopp er Økern T og Løren T. Nærmaste busstopp er Økern T og Lørenvangen
Du finn oss i bygning C.

Stavanger

I Stavanger held vi til i Mediegården sine moderne lokale, plassert midt i hjartet av byen.  På varme sommardagar nyt vi den flotte takterrassen vår, der vi har fantastisk sjøutsikt utover fjorden. Eit par steinkast unna kontoret finn du eit stort utval av restaurantar og lunsjstader. I bygget har vi òg eigen personalrestaurant med variert meny, samt eit godt utval butikkar i 1. og 2. etasje.

 

 

Slik finn du vegen til oss i Stavanger: 

Adressa vår er Nykirkebakken 2 (Mediegården). Det er om lag 20 meter til nærmaste busstopp, båt og ferge. I tillegg ligg Stavanger Stasjon berre fem minutt unna, og der har du endå fleire transportmoglegheiter med buss og tog ut av sentrum.

Trondheim

Brattørkaia ligg idyllisk til ved sjøen i Trondheim. Brattøra er eit spennande byutviklingsprosjekt, og her får du jobbe i eit fantastisk område ved vasskanten. Det skjer ei stor oppgradering av området i desse dager. På gateplan finn du butikkar og treningsrom, og vegen er kort til ei rekke serveringsstader.

 

 

Slik finn du vegen til oss i Trondheim:

Adressa vår er Brattørkaia 15. Du kan ta buss eller tog til Trondheim sentralstasjon. Vidare går du over gangbrua over togskinnene mot kaia. Ta til høgre, og etter ein spasertur på rundt 200 meter finn du oss.